Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

GRADUATION

Känner mig som en superdålig person som fortfarande inte skrivit om förra helgen. Det var så himla kul o jag har så mycket o berätta så jag ska försöka att sätta mig ner o skriva allt så fort bilderna kommit från jrs mamma! 

Igår var det Coopers graduation. Gud vilket hål man hade i hjärtat att man själv inte va senior och kunde gå upp på scenen o kasta hatten osv. Menmen det va inte en sån big deal faktiskt, dock så var det superkul att få uppleva en graduation även fast den tog forever... Idag kanske jag ska gå på frenships graduation, har inte bestämt mig än för vi kanske ska åka till the lake i helgen, samt alla mina kompisar ska ju liksom vara där nere så måste tjata på jr att han får komma med mig haha!! 

Nu är det inte långt kvar tills kära familjen kommer. Igår var det två veckor nu är det endast 13 dagar ahhh cant wait!!! Kramis 

Från förra helgen
Maja fyllde 18 igår. Miss her so much
Selfie me
Cooper graduation 
Jag o en favvo senior Zach 
Min favvo Courtney 
Me and bae
Paige o Maddie
Han gillar sin burito 
Jag o mina tjejer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback