Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

FIRST WEEK OF ROADTRIP

Hej bloggen. Denna vecka har gått så fort o jag har knappt haft någon tid över eller ens tid för att tänka på bloggen. När man är iväg på roadtrip så måste man ju ändå fokusera mer på sakerna man upplever o ser än att berätta om de Ellerhur?! Tänker berätta lite kortfattat vad vi gjort under veckan!

Vi flög ju förra veckan från Lubbock till Phoenix där vi stannade i 3 dagar tror jag. Phoenix o hela Arizona för den delen har tagit oss med storm. Älskar staten!! Hade inte hört mycket om den men det har verkligen varit possitiv, så om ni någon gång har vägarna förbi, åk till Arizona!! Dock så var det helt sjukt varmt, typ 125 f, vilket är ca hela 50 celcius!!!! Det gick ej o vara ute, så vi spenderade tiden på hotellet, i poolen o i bilen då vi bland annat tog en trip till nationalparken seguro, ca 2 timmar från Phoenix o kollade på helt sjukt många o höga kaktusar. Häftigt! 

På torsdagen började vi åka norrut till sedona, en supermysig stad med mycket berg och fin natur. Den är väldigt liten men en stor turiststad om ni förstår vad jag menar!! Där så åkte vi bland annat downtown o strosade runt, kollade på bergen samt solnedgången samt åkte till ett ställe som kallades för slide rock. Det var en flod som åkte imellan bergen och bergen var nämligen jättehala och basiclly format som en slide samt var super halt så man kunde åka som en rutschkana ner för floden. Såå jäkla häftigt, en natur slide!! 

I lördags förmiddag började vi resan mot finaste Grand Canyon som jag har velat sett så länge. Vi kom dit checkade in på hotellet i parken och sedan njöt av den fantastiska utsikten. Var så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat trott. Passade även på att gå upp vid 5 på morgonen på söndagen för att titta på solnedgången, dock var det så värt det!! När vi hade kollat klart på allt i söndags åkte vi mot lilla seligman som är staden kylarköping i filmen bilar. Det var så himla gulligt o kul att komma dit. Var så likt som på filmen!! Vi sov där över natten och åkte senare idag till Las vegas där vi är just nu. O vi har inte sätt så mycket än men alltså WOW vilken stad!! Already in love!! Nu ska vi vara här i fyra dagar så ska försöka uppleva så mycket det går:)

Om bara 6 dagar kommer jr till san Diego o vi ses igen!! Cant wait!! Kramis 

Fina bröder i Phoenix 
I Phoenix 
Miljontals kaktusar
Solnedgången i sedona
Slide rocks!! Var lite skraj plus att vattnet var typ 15 grader!!!
Hotellet i sedona
Bild från Grand Canyon
Kolla va fint!! När åker du tillbaka till Sverige?

Svar: Den 6e juli!
Vendela Jurland

2015-06-23 · 18:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback