Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

MORNING GUYS

Go morgon på er! Idag är jag superexcited av typ ingen anledning haha, eller jo, paiges bästa kompis avery kommer till Lubbock ikväll o ska vara här över halloween o eftersom jag hört så mycket om henne ska det bli kul o få Finally meet her!! Sen så ska jag o brittany åka efter skolan o köpa halloween kostym. Vi var ute hela dagen igår men hittade verkligen ingenting, men nu har vi äntligen bestämt vad vi ska vara. Going to look supercute haha lol. 

Ikväll ska jag o Lauren iaf träffas o äta middag, sen får vi se om några fler tjejer hänger på, tror jag ska dra med brittany så hon får träffa iaf Lauren. Efter det ska jag bara åka hem o socialisera mig med Paige o avery, är excited!!

Håller även på o fixa en grej som tar upp ganska mycket tid för mig, ska bli så kul o visa er snarast:D 

Ha en underbar dag hörni, för det ska jag ha!! Puss o kram 

Typical skol-selfie