Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

älskade fredag

Hej alla fina vänner!! 
 
Har varit otroligt kass på att uppdatera de senaste dagarna. Har verkligen inte gjort något speciellt, utan varit i skolan o sen pluggat. Träffade Sandra en stund i onsdag då vi kollade på älskade Pretty Little Liars. Igår vaknade jag med halsont och snuva, så spenderade dagen i sängen med min dator och hund, men idag kände jag mig mycket bättre så jag drog mig till skolan.
 
Efter skolan så ska jag åka på ett möte angånende mitt helgjobb, Linnea och Matilda följer också med eftersom jag fixat jobb till de också där ;) Ikväll ska jag åka till Majas lillasyster som har ordnat en liten tjejkväll och ville att jag o Maja skulle va med, hon är så go! Efter det åker jag, Maja och Chrille hem till Chrille så får vi se vad som händer. 
 
Idag kommer även min mormor och kusin till oss över helgen, supermysigt så ska försöka spendera lite tid med de också!!
 
Nu börjar min lektion, så måste  springa iväg. Ha en bra kväll!! Puss
 
En söt bild på mig o lollo just nu