Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

PROM

Gissa vad som hände igår?;) 
 
Jag blev bjuden på bal av världens bösta pojkvän, kunde inte varit bättre!! 
 
Tänkte faktiskt berätta för bloggen hur allt detta gick till, hur jag helt plötsligt är tillsammans med någon. De första dagarna på mitt utbytesår när jag bodde med min första värdfamilj och redan innan skolan började åkte jag o min familj till walmart. De skulle fixa något fisk license, så jag följde med. När vi stod där och väntade på hjälp så såg jag en kille med en keps där det stod Lubbock Cooper. Självklart tänkte jag åh han kanske går på min skola, men jag tyckte också att han såg äldre ut, och väldigt bra ut haha.. Så fick vi några awkward blickar fram o tillbaka och jag kände att han kollade på mig också.. Men det var typ de.. Tills andra dagen i skolan då en kille jag inte kände igen kom fram till mig och sa "i've seen you before". Jag tänkte mest vilket creap, jag har aldrig sett han förut, koplade inte  händelserna alls. Jag svarade tillbaka typ "eh ok..." Haha, väldigt pinsamt. Ytligare några dagar senare kom samma kille fram till mig igen (tyckte att han var Cute) o han sa "i Saw you at walmart" o då klickade allt o jag ba "omg was that you?!" O vi höll på att asgarva åt hur awkward allt va. I slutet av vår konvo sa han att jag borde komma på Coopers första fotbollsmatch, och självklart gjorde jag det, och i princip ända sen dess har det varit vi två lol. 
 
Igår när han bjöd mig på balen var sååå gulligt!! Han hade smsat min värdmamma och frågat om hon kunde hjälpa honom att ta mig till ett ställe där han hade tänkt och fråga mig. Så min värdmamma drog ihop värsta storyn att hon skulle lämna någonting till någon kvinna o att hon behövde en bodyguard, och självklart ställer man upp haha lol. När vi väl kommit fram o kliver ut ur bilen ser jag en stor jordglob framför mig, jag hade verkligen ingen aning om vad som var pågående. Jag stannade upp utanför bilen och stirrade på jordgloben ett tag innan jag märker att min värdmamma säger "Vendela, look there" lite tyst. O så kollar jag lite till vänster o så är det massa ljus tända, en liten present ask och en tavla där det står ven på, sen kommer jr fram med en skylt där det står prom? på. Hur gulligt som helst! O när jag öppnade presentasken låg det en berlock i som var som en jordglob, precis där vi var. Han hade verkligen tänkt till, speciellt eftersom jag är så internationell o allt haha;) 
 
Im so happy to have you in my life jr!
 
 
 
 


kommer det inte bli jobbigt när du ska lämna usa sen? liksom din pojkvän, alla nya vänner osv?

Svar: Det kommer nog att bli något av det jobbigaste jag kommer vara med om hittils i mitt liv. Som sagt så längtar jag hem till mitt liv där hemma, familj och vänner, men jag kan verkligen inte tänka mig att aldrig få vara en del av detta liv. Jag kommer sakna Texas och mitt liv här så mycket, speciellt alla människor som gjort mitt år här helt fantastiskt, kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna detta och hur jobbigt det kommer bli om någon månad när jag kommer inse att jag kommer Åka hem... På något sätt är det ju en del av ett utbytesår, även fast det nog är den sämsta delen..
Vendela Jurland

2015-04-01 · 11:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback