Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

PÅ PLANET

Hej på er, just nu sitter jag på planet påväg till London. Är helt söndergråten och känner att det inte är slut på tårar än haha... Sa hejdå till de flesta av mina vänner igår, och det va så hemskt. Sa även hejdå till Maja och Linnea klocka 4 inatt och det var något av det värsta jag varit med om... Samt när jag skulle säga hejdå till min familj var det svårt att låta bli att va ledsen. Hela familjen stod och störtböla, det kom tom fram människor och frågade hur jag mådde, haha.

Nu hoppas vi att allt går som det ska, och jag ska försöka hitta wi-fi på Heathrow så jag kan skriva mågra rader. Önska mig lycka till!!

Min älskade familj❤️
Haha hade gråtit sönder så mycket så det fick bli en sådanhär bild
Hjärtat! Är ju helt söndergråten jag med. Så härligt att läsa din första blogupdate på din resa. Sitter o följer flyget på nätet o kan se precis var du är:) Älskar dig!!!!!!!!!

2014-08-15 · 10:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback