Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

URKASS

Hej på er!!! Förlåt att jag varit så urkass på att skriva på ett tag nu, men det har hänt så mycket på senaste tiden så jag knappt hunnit tänka på bloggen. Men tänkte göra ett stort inlägg ikv om allt som hänt!! 

Men just nu är jag iaf påväg till jobbet för att jobba ett tag, senare i eftermiddag tänkte jag träffa Gustav och Linnea. Ska bli superkul!!

Ang. USA så har jag fortfarande inte fått en placering:( Känns som om den där skolan är jäkligt krångliga eftersom yfu jobbar stenhårt med att få ihop allt.. Menmen, det blir nog bra tillslut!! 

Vi hörs ikväll kram 

Slänger ut en bild från helgen då vi firade midsommar!SNART STAN MED MAMMA

Hej på er! Hur är läget? Med mig leker livet bokstavligen haha!! Har verkligen världens skönaste jobb vilket gör det så mycket bättre att gå upp på mornarna när man vet att man ska jobba. Får i princip betalt för att umgås med mina bästavänner och spela gitarr, kan ju inte bli bättre!!

Efter jobbet dessa dagar har jag bara vart hemma, åkte på någon kort förkylning men känner mig ganska okej nu. Så har spenderat denna veckan hittills i sängen med serier och sömn hehe... Men nu känner jag mig bättre så snart ska jag o mamma åka upp på stan och kolla efter klänning och bikini till moi, hoppas att vi hittar något!!

Angående USA har vi inte fått reda på något än vilket suger... Har dock gått igenom miljoner visum papper som tog mycket längre tid än vad jag trodde.... Är iaf klar nu så det känns superbra! Måste bara åka in till den amerikanska ambassaden i början av juli och gå på en intervjuv. Känns superläskigt, speciellt eftersom jag måste vara själv... Vi får hoppas att det går bra!! 

Vi hörs kram 

En fin bild på mina fina bröderMITT SOMMARJOBB ÄGER

Tror att jag har världens bästa sommarjobb, det är så flexibelt, självständigt och helt enlekt bäst!! Slutade tidigare än plannerat idag, men eftersom jag inte mådde så bra pga att jag blivit förkyld åkte jag hem och sov i någon timme, så typsikt mig att bli sjuk på sommaren!!! Tänkte dock spendera kvällen i sängen, med serier och jordgubbar, så kan inte heller riktigt klaga!

Imorgon börjar vi runt 10 tror jag och slutar 3 och efter det hade jag tänkt att träffa Gustaf en stund och även kanske Alva på kvällen om jag mår bättre. 
 
Har även lite news om USA... Förmodligen kommer jag att få min placering denna vecka!!! Är så förväntansfull och taggad, så håll koll på uppdateringen!!
 
När vi hade långrast idag passade vi på att sätta oss i solen och äta lite kladdkaka;)