Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Vendela Jurland och är 17 somrar och kommer ifrån Örebro.
Den 15 Augusti 2014 flyttar jag till Lubbock, Texas för att vara utbytesstudent ett år med YFU. Jag kommer gå på Cooper High School och förhoppningsvis vara Senior. Här på min blogg kan ni följa mig på mitt livs resa i USA, och om ni har några frågor kring mig eller mitt år är det bara att kommentera eller skicka ett mail till vendela.jurland@hotmail.com.
Tack för att du läser min blogg och hoppas du gillar den!
Puss och Kram!

slingor

 
 
Detta satt jag och pyssla med igår kväll, (mamma hjälpte till också). Kände att det var dags för en enkel förändring, och detta är lagom för mig! Bilderna har väldigt dåligt ljus eftersom vi gjorde detta vid 10 igår kväll, men i verkligheten är det inte alls så gult och man ser mer skillnad, enligt mig;)
 
Jag använde en jättebra slingprodukt från Schwarzkopf som fungerade superbra på mitt hår och var ganska enkel att handas med. Rekommenderas! 
 
Nu ska jag och Lovisa gå ner och göra lite frukost. Hör av mig sen puss

myskväll & sleepover

Just nu har jag precis ätit middag och sitter i min säng med min favvokusin Holger och Philip och ska kolla på Frost eller Frozen som alla vill att man ska säga, (vilket är typ den bästa filmen på x antal år som Disney gjort). Vi har precis varit nere och ätit en supergod Marängsviss som mamma och moster gjort, den var riktigt god! 
 
Snart kommer Lovisa och sover här. Vi börjar 11.50 imorgon så vi ska ta en mys/plugg/äta kväll. Inget kan göra denna kväll dålig helt enkelt. Nu ska jag fixa en sak som jag kommer skriva mer om ikväll. Lite spontant och kul, ni får se resultatet senare för nu ska jag gå och förbereda;) Vi hörs senare, kram
 
 
Några smaskiga bilder på Svissen
 
 

En vanlig onsdag

Glömde att säga att igår var jag och min fina vän Gustaf och fikade efter skolan. Det var supermysigt och träffa honom eftersom det var ett tag sen. Efter det träffade jag Sandra och åkte till gymmet som vi skulle kolla på. Jag blev positivt överraskad, jag tror att jag ska börja där. Det verkar inte vara det mest populära gymmet i stan, men det är ju bara bra när man ska träna stenhårt haha! Det ända negativa är att jag måste binda upp mig ett halvår vilket innebär att jag fortfarande kommer ha kvar det när jag åker till USA, men det fixar sig! 

Just nu sitter jag i bilen påväg för att äta mat med min familj plus moster och kusiner som är hos oss i veckan. Vi hörs senare, puss

En bild igår på fina Gustaf